Tortellini ovenschotel met mascarpone tomatensaus
Ingredients
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 400 gram tortellini met kaas
- 1 el Italiaanse kruiden
- 400 gram tomatenblokjes
- 250 gram mascarpone
- 50 gram Parmigiano Reggiano
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter.
2
Zet een pan met water op voor de tortellini. Breng het water aan de kook en kook de tortellini volgens de bereidingstijd op de verpakking.
3
Snipper de ui en de teentjes knoflook.
4
Snijd de courgette en paprika in stukjes.
5
Fruit de ui en knoflook aan. Voeg dan de courgette, paprika, Italiaanse kruiden toe en bak nog een minuutje of 6 mee. Voeg dan de tomatenblokjes en mascarpone toe. Roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
6
Roer de tortellini door de saus. Schep in de ovenschaal en bestrooi met de Parmigiano Reggiano. Bak in het midden van de oven 10 minuten.