Diner

Tagliatelle met zoete paprikasaus

Tagliatelle met zoete paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,29 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 2 rode zoete puntpaprika's
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl paprikapoeder
  • 75 gram gegrilde paprika
  • 200 ml room
  • 1 el geraspte kaas
  • 200 gram tagliatelle

Instructions

1

Zet een pan met water op en breng deze aan de kook voor de tagliatelle.

2

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de puntpaprika's in stukjes.

3

Fruit de knoflook en ui aan in wat olie. Voeg de puntpaprika's en paprikapoeder toe. Bak dit samen nog een minuut of 5.

4

Kook ondertussen de tagliatelle.

5

Snijd de gegrilde paprika in stukjes. Voeg die toe samen met de room, de geraspte kaas en 50 ml water. Laat dit op laag vuur 5 minuten inkoken. Breng op smaak met zout en peper.

6

Serveer de tagliatelle met de zoete paprikasaus.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: