Tagliatelle met zoete paprikasaus
Ingredients
- 2 rode zoete puntpaprika's
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl paprikapoeder
- 75 gram gegrilde paprika
- 200 ml room
- 1 el geraspte kaas
- 200 gram tagliatelle
Instructions
1
Zet een pan met water op en breng deze aan de kook voor de tagliatelle.
2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de puntpaprika's in stukjes.
3
Fruit de knoflook en ui aan in wat olie. Voeg de puntpaprika's en paprikapoeder toe. Bak dit samen nog een minuut of 5.
4
Kook ondertussen de tagliatelle.
5
Snijd de gegrilde paprika in stukjes. Voeg die toe samen met de room, de geraspte kaas en 50 ml water. Laat dit op laag vuur 5 minuten inkoken. Breng op smaak met zout en peper.
6
Serveer de tagliatelle met de zoete paprikasaus.