Diner

Tagliatelle met (vega) kip Cajun roomsaus

Tagliatelle met (vega) kip Cajun roomsaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 gram vega kipstuckjes of kipfiletblokjes
  • 3 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 60 gram Parmezaanse kaas (poeder)
  • Kaassnippers om de tagliatelle mee te bestrooien
  • 200 gram crème fraîche
  • 2 el Cajun kruiden
  • Klontje boter
  • 300-400 gram tagliatelle (houd bij grote eters 100 gram tagliatelle per persoon aan, anders 75 gram)

Instructions

1

Bestrooi de kipstuckjes of kipfiletblokjes met 1 1/2 el Cajun kruiden.

2

Snij de tomaten in stukjes.

3

Breng een pan met water aan de kook. Hierin kook je straks de tagliatelle.

4

Hak de knoflook fijn.

5

Smelt een klontje boter in een pan. Fruit hierin de knoflook aan. Voeg de tomatenstukjes toe en bak deze 5 tot 7 minuten mee.

6

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de bereidingstijd op de verpakking.

7

Bak in een andere pan de kipstuckjes of kipfiletblokjes in wat olie goudbruin. Voeg de kipstuckjes of kipfilet toe aan de pan met de knoflook en tomaten.

8

Voeg de Parmezaanse kaas, 1/2 el Cajun kruiden en crème fraîche toe. Roer door en breng op smaak met zout en peper.

9

Giet de tagliatelle af. Serveer met de saus en bestrooi met kaassnippers.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: