Taco bowl
Ingredients
- 1 blik mais
- 300 gram (vega) gehakt
- 250 gram cherrytomaatjes
- 150 gram basmatirijst
- 1 x taco mix kruiden
- 1 zak Nacho chips
- Klein zakje ijsbergsla
- zure room (ongeveer 1 tot 2 el per persoon)
Instructions
1
Breng een pan met water aan de kook. Kook de basmatirijst volgens de bereidingstijd op de verpakking.
2
Bak het gehakt bruin. Roer de taco mix kruiden erdoor en voeg 100 ml water toe. Laat eventjes zachtjes sudderen.
3
Doe de mais in een pan en verwarm kort. Laat daarna uitlekken in een vergiet.
4
Halveer de cherrytomaatjes.
5
Verdeel de rijst, mais, ijsbergsla en cherrytomaten over 4 kommetjes. Schep hierbij het (vega) gehakt en de nachochips. Schep in elk schaaltje wat zure room (ongeveer 1 tot 2 el per persoon) en serveer.