Zoeter Zoetst

Speculoosrotsjes met amandelen

Speculoosrotsjes met amandelen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 20

Ingredients

  • 100 gram Speculoos koekjes
  • 60 gram blanke amandelen
  • 200 gram melkchocolade

Instructions

1

Rooster de amandelen enkele minuten in een koekenpan zonder olie of boter.

2

Laat ze wat afkoelen en hak ze fijn.

3

Hak of breek de Speculooskoekjes in stukjes.

4

Smelt de melkchocolade au bain-marie.

5

Meng de Speculooskoekjes met de amandelen en de melkchocolade.

6

Schep er met 2 lepels hoopjes van en leg deze op een plaat bekleed met bakpapier. Je kunt ongeveer 20 rotjes maken.

7

Zet in de koelkast om op stijven/hard te laten worden. Je kunt de rotsjes daarna ook het beste koel (bijvoorbeeld in de koelkast) bewaren.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: