Toetjes

Speculoos panna cotta

Speculoos panna cotta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 2,64 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 500 ml slagroom
  • 3 el witte basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 2 1/2 gelatineblaadje
  • 4 el Speculoos
  • 4 Speculooskoekjes

Instructions

1

Week de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water.

2

Giet 500 ml slagroom in een pan samen met de witte basterdsuiker en vanille extract. Roer goed door. Breng de room aan de kook.

3

Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door de warme room.

4

Giet de room in 4 glazen en zet de glaasjes in de koelkast om op te stijven voor minimaal 4 uur, langer mag ook.

5

De Speculoos doe je erop voor het serveren. Hiervoor verwarm je heel kort de Speculoos in een pannetje. Schep op de panna cotta.

6

Verkruimel de Speculooskoekjes en verdeel ze over de glaasjes en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: