Speculoos panna cotta
Ingredients
- 500 ml slagroom
- 3 el witte basterdsuiker
- 1 el vanille extract
- 2 1/2 gelatineblaadje
- 4 el Speculoos
- 4 Speculooskoekjes
Instructions
1
Week de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water.
2
Giet 500 ml slagroom in een pan samen met de witte basterdsuiker en vanille extract. Roer goed door. Breng de room aan de kook.
3
Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door de warme room.
4
Giet de room in 4 glazen en zet de glaasjes in de koelkast om op te stijven voor minimaal 4 uur, langer mag ook.
5
De Speculoos doe je erop voor het serveren. Hiervoor verwarm je heel kort de Speculoos in een pannetje. Schep op de panna cotta.
6
Verkruimel de Speculooskoekjes en verdeel ze over de glaasjes en serveer.