Diner

Spaghetti carbonara met gegrilde asperges

Spaghetti carbonara met gegrilde asperges

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 2 uien
  • 200 gram spaghetti
  • 40 gram Parmezaanse kaas (gemalen)
  • 2 eieren (L)
  • 8 witte asperges
  • Olijfolie
  • Extra nodig: een grillpan of grillstand van de oven.

Instructions

1

Breng een pan met water aan de kook voor de asperges en een andere pan voor de spaghetti.

2

Schil de asperges en verwijder het houtachtige gedeelte. Kook ze 5 minuten en laat ze 10 minuten nagaren in het kookvocht.

3

Snipper ondertussen de uitjes. Bak de ui op laag vuur.

4

Klop de eieren los met de Parmezaanse kaas. Voeg flink wat peper toe.

5

Kook de spaghetti volgens de bereidingstijd op de verpakking.

6

Bestrijk de asperges met wat olijfolie. Grill de asperges totdat ze mooie bruine streepjes krijgen.

7

Giet de spaghetti af. Voeg de uien toe. Roer het ei-kaasmengsel erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de gegrilde asperges.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: