Sinterklaas rocky road
Ingredients
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 350 gram melkchocolade
- 75 gram kruidnoten
- Schuimpjes, sinterklaaschocolade, fudge etc om de rocky road mee te versieren
- Bakblik van 20 bij 20 cm
Instructions
1
Bekleed de bakvorm met bakpapier.
2
Hak 50 gram kruidnoten grof.
3
Breek de melkchocolade in blokjes.
4
Giet de gecondenseerde melk in een pannetje. Roer hier de melkchocolade door en laat op laag vuur de melkchocolade smelten. Roer regelmatig door. Als de chocolade gesmolten is dan roer je de grofgehakte kruidnoten erdoor. Giet dit in de bakvorm en versier met schuimpjes, strooigoed, kruidnoten, fudge en sinterklaaschocolade. Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur, langer mag ook. Snijd er stukjes van. Bewaar tot gebruik in de koelkast.