Shoarmabowl
Ingredients
- 250 gram cherrytomaatjes
- 2 kleine rode uien
- 200 gram feta
- 1 rode paprika
- 1/2 komkommer
- 200 gram rijst
- 4 pita broodjes
- 350 gram (vega) shoarma
- 250 gram yoghurt
- 5 el mayonaise
- 2 teentjes knoflook
- 1 el fijngesneden verse bieslook
Instructions
Verwarm de oven voor de pitabroodjes.
Zet een pan met water op en breng het water aan de kook.
Snijd de knoflook fijn. Meng met de mayonaise, bieslook en yoghurt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd ondertussen de paprika en komkommer in stukjes.
Snijd de feta in blokjes.
Halveer de cherrytomaatjes.
Snipper de rode uien.
Kook de rijst volgens de bereidingstijd op de verpakking.
Bak de pita broodjes af in het midden van de oven.
Bak de (vega) shoarma goudbruin.
Maak de kommetjes op door er wat rijst in te scheppen, de paprika, rode ui, komkommer, feta en shoarma eromheen te verdelen. Serveer met de knoflooksaus en de pitabroodjes.