Ravioli pastasalade met gegrilde peer, Burrata en een honing tijmsausje
Ingredients
- 500 gram ravioli met kaas
- 2 handjes rucola sla
- 100 gram walnoten
- 2 peren
- 1 bol burrata
- 4 el crème fraîche
- 2 tl tijm
- 2 tl honing
Instructions
1
Zet een pan met water op het vuur. Breng het water aan de kook.
2
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes (niet te dun). Gril de plakjes peer in de grillpan of in de grill van de oven.
3
Rooster de walnoten in een koekenpan zonder olie goudbruin.
4
Kook de ravioli zoals aangegeven op de verpakking.
5
Meng de crème fraîche met de tijm en honing. Breng op smaak met zout en peper.
6
Meng in een kom de ravioli met de rucola sla, gegrilde peer, walnoten en honing tijmsausje. Verdeel de burrata erover en serveer.