Ravioli ovenschotel met groene pesto roomsaus
Ingredients
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode paprika
- 1 courgette
- 200 gram groene pesto
- 150 gram crème fraîche
- 500 gram verse ravioli
- 3 el pijnboompitjes
- 60 gram Parmezaanse kaas
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter.
2
Zet een pan met water op het gasfornuis en breng het water aan de kook.
3
Snipper de uien en de knoflook.
4
Snij de paprika's en courgette in stukjes.
5
Fruit de ui en knoflook in een pan. Bak de paprika en courgette een minuut of 8 mee.
6
Kook de ravioli volgens de bereidingstijd op de verpakking.
7
Voeg aan de groenten de pesto en crème fraîche toe. Roer door.
8
Giet de ravioli af en voeg toe aan de groenten. Breng op smaak met zout en peper. Roer goed door. Schep in de ovenschaal. Bestrooi met de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Bak 15 minuten in de oven en serveer.