Quesadilla’s zijn krokant gebakken gevulde wraps. Ik vulde deze wraps met zoete aardappelpuree, paprika, ui, knoflook, mais en kaas. Door het bakken smelt de kaas en wordt de wrap krokant. Een makkelijke snelle maaltijd.
Quesadilla met zoete aardappel, kaas, mais en paprika
Ingredients
- 12 grote wraps
- 650 gram zoete aardappel
- 20 gram roomboter
- 1 blik mais
- 2 rode paprika
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 175 gram geraspte kaas
Instructions
Schil de aardappels en kook de aardappels in 15 tot 20 minuten gaar. Stamp ze met wat roomboter tot een puree. Breng op smaak met zout en peper.
Snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika's in stukjes.
Fruit de ui en knoflook aan. Bak de paprika mee voor een paar minuten. Laat de mais uitlekken en verwarm even mee met het paprikamengsel.
Besmeer 6 wraps met de zoete aardappelpuree. Verdeel hierover het paprikamengsel. Bestrooi met de geraspte kaas. Leg de andere 6 wraps op de belegde wraps.
Bak in een droge koekenpan de wraps goudbruin aan de beide kanten. Serveer warm.