Pistache croissants met witte chocolade
Ingredients
- 1 blikje xl croissant
- 130 gram witte chocolade
- 100 gram pistachenootjes
- 1 ei
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Hak 70 gram witte chocolade en 70 gram pistachenootjes grof.
3
Rol het deeg uit en snij het deeg door op de aangegeven snijlijnen.
4
Verdeel de grof gehakte pistachenootjes en witte chocolade over de 6 croissants en rol ze op en leg ze op de bakplaat. Klop een eitje los. Bestrijk de croissants met het losgeklopte ei. Bak de croissants in 12 tot 14 minuten goudbruin.
5
Smelt ondertussen 60 gram witte chocolade au bain-marie. Hak 30 gram pistachenootjes fijn. Drizzle de gesmolten witte chocolade over de croissantjes en bestrooi ze met fijn gehakte pistachenootjes.