Pina colada is lekker… waarom dan geen pina colada cake đ Een cake gevuld met in Malibu gemarineerde ananas en kokos met een glazuur van poedersuiker en Malibu… Proost!
Snijd de ananas in stukjes. Giet in een kom 200 ml Malibu en schep de ananas erbij. Laat dit een uurtje staan zodat de Malibu in de ananas kan trekken. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een cakeblik in met boter en bestuif met bloem. Mix de roomboter en suiker romig. Voeg ÊÊn voor ÊÊn de eieren toe. Voeg pas een nieuw ei toe als de vorige goed is opgenomen. Voeg een snuf zout en het bakmeel toe. Klop even goed door. Laat de ananas goed uitlekken en dep droog met een schone theedoek of keukenpapier. Schep twee tot drie eetlepels bloem door de ananas. Schep de ananas samen met de kokosrasp voorzichtig door het beslag. Schep het beslag in het cakeblik en bak de cake in 50 tot 60 minuten gaar. Als je er een sateprikker in steekt moet deze er weer schoon uitkomen. Laat de cake afkoelen. Voor de glazuur meng je de poedersuiker met 2 tot 3 eetlepels Malibu. Begin eerst met 1 eetlepel en voeg zonodig extra toe totdat je de gewenste dikte hebt. Giet de glazuur over de cake heen. Pina colada cake
Ingredients
Instructions
No Comments