We gaan eerst de walnotenspijs maken. Maal hiervoor 90 gram van de walnoten fijn. Meng de fijngemalen walnoten met de citroensap, suiker en half ei. Meng dit goed met elkaar en laat even opstijven in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de peren en snijd in blokjes. Snijd de fudge in kleinere blokjes. Dep de peren droog en meng ze met de fudge. Smelt de roomboter en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg het eerste vel filodeeg neer. Bestrijk deze met de gesmolten boter. Leg hierop het volgende vel filodeeg. Ga zo door totdat je alle vellen hebt ingesmeerd met de gesmolten boter. Schep in het midden van de vellen de stukjes peer met de fudge. Verdeel hierover het spijs. Vouw het filodeeg dicht. Vouw eerst de kortste kanten over de vulling heen en dan de langere kant. Bestrijk hem met boter en draai hem dan om zodat de dichte kant boven ligt. Bestrijk ook deze kant met de gesmolten boter en bak hem in de oven af voor 20 minuten. hak de overgebleven walnoten fijn. Bestrijk hem na het bakken met boter en bestrooi met de walnoten. Perenstrudel met walnotenspijs en fudge
Ingredients
Instructions
Toetjes
Perenstrudel met walnotenspijs en fudge
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Panna cotta met witte chocolade en passievrucht
Warme Camembert met bladerdeeg met vijgen en cranberry