Week de gelatineblaadjes minimaal 10 minuten in koud water. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Giet de slagroom in een pannetje en doe hierbij het vanillemerg en de suiker. Breng dit aan kook. Als het kookt haal je de pan van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de warme slagroom. Giet de panna cotta in de glaasjes. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. Voor de aardbeien rabarbercompote doe je de aardbeien in een pan. Snijd de rabarber in stukjes. Doe deze in de pan bij de aardbeien. Schep er 3 el witte basterdsuiker bij en kook op laag vuur in 10 minuten tot een compote. Schep de aardbeien rababercompote op de panna cotta. Panna cotta met rabarber en aardbeien
Ingredients
Instructions
Toetjes
Panna cotta met rabarber en aardbeien
1
2
3
4
5
6
7