Pasen

Paastoetje

Paastoetje met witte chocolade, mango en aardbeien

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 200 gram Monchou zacht & luchtig
  • 200 ml slagroom
  • 150 gram witte chocolade
  • 175 gram mango (diepvries)
  • 175 gram aardbeien (diepvries)
  • Mini paaseitjes of paashagelslag
  • Paaschocolade om de glaasjes mee te versieren

Instructions

1

Laat het fruit ontdooien en pureer zowel de aardbeien en mango (wel apart van elkaar).

2

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.

3

Klop de slagroom samen met de Monchou lobbig. Klop de witte chocolade erdoor.

4

Verdeel 1/3 van het Monchoumengsel over de glaasjes. Verdeel hierover de mango.

5

Verdeel de helft van het overgebleven Monchoumengsel over de glaasjes. Verdeel daarover de aardbeien. Verdeel dan de overgebleven Monchou over de glaasjes. Zet de glaasjes minimaal 3 uur in de koelkast.

6

Bestrooi voor het serveren met mini paaseitjes of paashagelslag. Steek de Paaschocolaatjes erin.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: