Paastoetje met witte chocolade, mango en aardbeien
Ingredients
- 200 gram Monchou zacht & luchtig
- 200 ml slagroom
- 150 gram witte chocolade
- 175 gram mango (diepvries)
- 175 gram aardbeien (diepvries)
- Mini paaseitjes of paashagelslag
- Paaschocolade om de glaasjes mee te versieren
Instructions
1
Laat het fruit ontdooien en pureer zowel de aardbeien en mango (wel apart van elkaar).
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.
3
Klop de slagroom samen met de Monchou lobbig. Klop de witte chocolade erdoor.
4
Verdeel 1/3 van het Monchoumengsel over de glaasjes. Verdeel hierover de mango.
5
Verdeel de helft van het overgebleven Monchoumengsel over de glaasjes. Verdeel daarover de aardbeien. Verdeel dan de overgebleven Monchou over de glaasjes. Zet de glaasjes minimaal 3 uur in de koelkast.
6
Bestrooi voor het serveren met mini paaseitjes of paashagelslag. Steek de Paaschocolaatjes erin.