Pasen

Paasfudge

Deze paasfudge is echt heel makkelijk om te maken! Je smelt de melkchocolade samen met de gecondenseerde melk en je versiert hem daarna met allerlei vrolijke Paaschocolade en sprinklers. Ook heel erg leuk om te doen met kinderen. Snijd niet al te grote blokjes want het is vrij machtig.

Paasfudge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 350 gram melkchocolade
  • Paaschocolade en paassprinklers
  • Bakblik van 20 bij 20 cm

Instructions

1

Bekleed de bakvorm met bakpapier.

2

Breek de melkchocolade in blokjes.

3

Giet de gecondenseerde melk in een pannetje. Roer hier de melkchocolade door en laat op laag vuur de melkchocolade smelten. Roer regelmatig door. Als de melkchocolade helemaal gesmolten is giet je dit in de bakvorm en versier met Paaschocolade en Paassprinklers.

4

Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur, langer mag ook. Snijd er stukjes van. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: