Ontbijt en lunch

Overnight oats carrot cake

Overnight oats, mijn favoriete havermout ontbijtje! Heerlijk vullend en leuk om mee te variΓ«ren. Ik maakte deze keer een variant gebaseerd op carrotcake, worteltaart. De kaneel en koek- en speculaaskruiden maken het lekker kruidig. De ahornsiroop en rozijnen maken het een beetje zoet.

Carrot cake overnight oats

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 1

Ingredients

  • 100 ml yoghurt
  • 100 ml melk
  • 40 gram havermout
  • 15 gram pecannoten
  • 40 gram wortel julienne
  • 20 gram rozijnen
  • 2 tl ahornsiroop
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl koek- en speculaaskruiden

Instructions

1

Meng de yoghurt met de melk, havermout en wortel.

2

Schep hierdoor de rozijnen, ahornsiroop, kaneel en koek- en speculaaskruiden. Roer goed door. Schep erop de pecannoten.

3

Zet een nachtje afgedekt in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: