Overnight oats, mijn favoriete havermout ontbijtje! Heerlijk vullend en leuk om mee te variΓ«ren. Ik maakte deze keer een variant gebaseerd op carrotcake, worteltaart. De kaneel en koek- en speculaaskruiden maken het lekker kruidig. De ahornsiroop en rozijnen maken het een beetje zoet.
Carrot cake overnight oats
Ingredients
- 100 ml yoghurt
- 100 ml melk
- 40 gram havermout
- 15 gram pecannoten
- 40 gram wortel julienne
- 20 gram rozijnen
- 2 tl ahornsiroop
- 1 tl kaneel
- 1 tl koek- en speculaaskruiden
Instructions
1
Meng de yoghurt met de melk, havermout en wortel.
2
Schep hierdoor de rozijnen, ahornsiroop, kaneel en koek- en speculaaskruiden. Roer goed door. Schep erop de pecannoten.
3
Zet een nachtje afgedekt in de koelkast.




