 
Monchoutoetje met aardbeien en Bastogne
Ingredients
- 100 ml slagroom
- 100 gram Monchou
- 2 el suiker
- 2 Bastognekoekjes
- 125 gram aardbeien (diepvries)
- 1 tl limoensap
Instructions
				1
				
					
			
						
						
									Doe de aardbeien samen met 1 el suiker en de limoensap in een pannetje en kook ze op laag vuur totdat de aardbeien zacht zijn. Pureer zo nodig een klein beetje met de staafmixer. Laat afkoelen.
				2
				
					
			
						
						
									Klop de slagroom stijf.
				3
				
					
			
						
						
									Klop de Monchou los met 1 el suiker.
				4
				
					
			
						
						
									Meng de Monchou met de slagroom.
				5
				
					
			
						
						
									Verkruimel boven elk glaasje 1 Bastognekoekje.
				6
				
					
			
						
						
		Schep hierop het Monchoumengsel. Schep hierop de aardbeiencompote. Laat opstijven in de koelkast voor minimaal 3 uur.

 
									
 Laden...
Laden...

