Mini baklava cups
Ingredients
- 1 pak filodeeg
- 50 gram boter
- 35 gram pecannoten
- 35 gram pistachenoten
- 35 gram walnoten
- 35 gram cashewnoten
- 3 el honing en eventueel wat honing voor erover heen als ze uit de oven komen
- Mini cupcake vorm
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Vet de mini cupcakevorm in met boter.
3
Smelt de roomboter.
4
Voor elke baklava cupje gebruik je 5 vierkantjes van 8 bij 8 cm filodeeg. Deze vierkantjes bestrijk je met boter en leg je kruislings op elkaar. Druk ze daarna in de holte van de mini cupcake bakvorm.
5
Hak de noten fijn. Meng de ze met honing en vul alle filodeegbakjes ermee.
6
Bak de baklava cupjes in de oven voor 10 tot 12 minuten goudbruin. Drizzle erna er nog wat honing over. Serveer eventueel met een bolletje ijs.