Limoncello cheesecake met witte chocolade
Ingredients
- 170 gram Spritskoekjes
- 50 gram roomboter
- 300 gram monchou
- 300 ml slagroom
- 1 zakje klopfix
- 3 el suiker
- 8 el Limoncello
- 6 blokjes witte chocolade
Instructions
1
Bekleed een springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de Sprits koekjes en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel en zet minimaal een kwartier in de koelkast.
2
Klop de slagroom stijf met de klopfix.
3
Klop de monchou los met de suiker en Limoncello. Meng de monchou met de slagroom. Schep in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
4
Hak de witte chocolade fijn voor het serveren van de taart en bestrooi hiermee de taart.