Bekleed de springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de bastognekoekjes en smelt de roomboter. Meng deze met elkaar en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Klop de slagroom stijf met de klopfix. Rasp de limoen. Pers de sap uit de limoen. Doe de limoenrasp samen met het limoensap, de monchou en 4 el suiker in een kom. Klop dit los. Klop de slagroom door het monchoumengsel en schep dit in de springvorm. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. Snijd de aardbeien. Verdeel het fruit (aardbeien, blauwe bessen, bramen en frambozen) over de taart en bestrooi met 1 el suiker. Limoen monchoutaart met bastogne en rood fruit
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Limoen monchoutaart met bastogne en rood fruit
1
2
3
4
5
6
7