Lasagnesoep
Ingredients
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram (vega) gehakt
- 2 el Italiaanse kruiden
- 400 gram tomatenblokjes
- 330 ml frito
- 2 groentenbouillonblokjes
- 150 gram lasagnebladen
- 200 gram verse spinazie
- 100 ml kookroom
- Geraspte kaas om over de soep te strooien
Instructions
1
Snipper de ui en snijd de teentjes knoflook fijn.
2
Fruit de ui en knoflook aan. Voeg het (vega)gehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak het gehakt goudbruin.
3
Voeg de tomatenblokjes en frito toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven. Voeg 1 liter water toe. Breng dit aan de kook.
4
Zodra de soep kookt breek je de lasagnebladen in stukjes en kook je de soep nog 10 tot 15 minuten op laag vuur. Check of de lasagnebladen gaar zijn. Roer dan de kookroom en spinazie erdoor.
5
Serveer met geraspte kaas.