Diner

Lasagne met ricotta, kip en spinazie

Lasagne met ricotta, kip en spinazie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 3 tot 4

Ingredients

  • 450 gram spinazie (diepvries)
  • 500 gram ricotta
  • 1 grote vleestomaat
  • 1 bol mozzarella
  • 150 gram plakjes kipfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 40 gram geraspte parmezaanse kaas
  • lasagnebladen

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.

2

Laat de spinazie ontdooien op middelhoog vuur.

3

Snijd de ui en teentjes knoflook in stukjes.

4

Bak deze een paar minuten in wat olie in een koekenpan.

5

Laat de spinazie goed uitlekken. Druk het vocht er goed uit.

6

Meng de spinazie met de ui, knoflook, Parmezaanse kaas en ricotta. Breng op smaak met zout en peper.

7

Bouw de lasagne op door eerst te beginnen met een laagje ricotta spinazie mengsel, plakjes kipfilet. lasagnebladen en dan weer een laagje ricotta spinazie mengsel. Eindig met een beetje ricotta spinazie saus.

8

Snijd de tomaat in plakjes en leg op de lasagne. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de lasagne. Bak de lasagne in 30 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply