Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in. Laat de spinazie ontdooien op middelhoog vuur. Snijd de ui en teentjes knoflook in stukjes. Bak deze een paar minuten in wat olie in een koekenpan. Laat de spinazie goed uitlekken. Druk het vocht er goed uit. Meng de spinazie met de ui, knoflook, Parmezaanse kaas en ricotta. Breng op smaak met zout en peper. Bouw de lasagne op door eerst te beginnen met een laagje ricotta spinazie mengsel, plakjes kipfilet. lasagnebladen en dan weer een laagje ricotta spinazie mengsel. Eindig met een beetje ricotta spinazie saus. Snijd de tomaat in plakjes en leg op de lasagne. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de lasagne. Bak de lasagne in 30 minuten gaar. Lasagne met ricotta, kip en spinazie
Ingredients
Instructions
Diner
Lasagne met ricotta, kip en spinazie
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments