Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bodem van de springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Snijd de mango in stukjes en dep droog. Hak 100 gram witte chocolade fijn. Smelt 20 gram roomboter. Meng in een kom de bloem, de bakpoeder, witte basterdsuiker en een snuf zout. Roer met een spatel de eieren, de kwark, de gesmolten boter en vanille extract erdoor. Roer de stukjes mango en witte chocolade door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en bak de kwarkbol in 55-60 minuten gaar. Check met een satΓ©prikker of de kwakbol gaar is. Komt deze er schoon uit dan is de kwarkbol gaar. Hak de overgebleven witte chocolade fijn en bestrooi hiermee de kwarkbol. Kwarkbol met mango en witte chocolade
Ingredients
Instructions
Ontbijt en lunch/ Pasen
Kwarkbol met mango en witte chocolade
1
2
3
4
5
6
7
8
9