Kneed in een kom het zelfrijzend bakmeel, 110 gram roomboter, de witte basterdsuiker, vanillesuiker, 1 ei en een snuf zout tot een soepel deeg. Verpak in plastic folie en leg minimaal een half uurtje in de koelkast. Verwarm de oven op 170 graden. Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Snijd de perziken in stukjes. Dep met keukenrol de perziken wat droog. Meng de stukjes perzik met de 3 el suiker en 3 el custard. Kneed het deeg even door en bekleed de springvorm met het deeg. Leg op de bodem de kokosmakronen. Schep hierop de perziken. Druk goed aan. We gaan nu het kruimeldeeg maken. Snijd hiervoor 100 gram koude roomboter in blokjes. Voeg die toe aan 130 gram bloem, 100 gram suiker en een snuf zout. Kneed dit met je vingertoppen tot een kruimeldeeg. Schep de kruimels op de perziken. Bak de taart in 50 tot 60 minuten gaar. Check na 40 minuten of de bovenkant niet te gaar/te donker wordt. Dek zonodig af met een bakpapiertje zodat de bovenkant van de taart niet verbrand maar de taart wel goed gaar kan worden. Kruimeltaart met perzik en kokosmakronen
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Kruimeltaart met perzik en kokosmakronen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10