Cheesecakelovers opgelet! Deze kokoscheesecake met limoen is heerlijk! Je hoeft hem niet te bakken en hij staat vrij snel in de koelkast om op te stijven zodat je er snel van kan gaan genieten đ
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de kokosbiscuits. Meng deze met 40 gram kokosrasp. Smelt de roomboter en meng deze met verkruimelde biscuits en kokos. Bedek hiermee de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet in de koelkast. Klop de slagroom stijf samen met de klopfix. Rasp de limoen en pers het sap eruit. Klop in een andere kom de roomkaas, gecondenseerde melk, kokosmelk, limoenrasp en limoensap los. Meng het goed met elkaar. Voeg de slagroom en 60 gram kokosrasp toe. Klop even goed door. Schep dit mengsel in de springvorm, tik even goed tegen de rand aan om eventuele luchtbellen te verwijderen. Zet de taart voor minimaal 4-6 uur (maar een nachtje mag ook) in de koelkast om op te stijven. Bestrooi voor het serveren nog met kokos en als je het lekker vindt nog met wat limoenrasp.Kokoscheesecake met limoen
Ingredients
Instructions
No Comments