Zoeter Zoetst

Kokos brownies met Baileys mousse

Kokos brownies met Baileys mousse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 125 gram pure chocolade
  • 220 gram roomboter
  • 40 gram cacao
  • 300 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 150 gram geraspte kokos
  • 150 gram bloem
  • 100 gram mascarpone
  • 100 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 2 el Baileys

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm van 24 bij 18 cm met bakpapier.

2

Smelt de roomboter met de pure chocolade. Laat afkoelen.

3

Klop de eieren met de basterdsuiker tot een romige massa.

4

Spatel de gesmolten chocolade, bloem, cacao, kokos en snuf zout erdoor. Schep het browniebeslag in de bakvorm en bak in 30-35 minuten gaar.

5

Laat de brownie afkoelen.

6

Klop de slagroom met de mascarpone tot een lobbige massa. Meng erdoor de suiker en de Baileys. Klop nog even door. Bestrijk de brownie met de Baileysmousse.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: