Zoeter Zoetst

Kinder Bueno blondies

Kinder Bueno blondies

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,60 out of 5)
Laden...
Serves: 12 tot 16 stuks

Ingredients

  • 220 gram roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 2 eieren
  • 250 gram bloem
  • 130 gram Kinder Bueno
  • Bakvorm van 20 bij 20 cm

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Smelt de roomboter.

3

Mix de gesmolten roomboter samen met de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.

4

Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

5

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten lang goed door.

6

Breek de Kinder Bueno in stukjes.

7

Schep de helft van het beslag in de bakvorm. Druk hierin de stukjes Kinder Bueno. Verdeel het overgebleven beslag erover.

8

Bak de blondie in 25 tot 28 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: