In citroenboter gebakken gnocchi met sperziebonen en amandelschaafsel
Ingredients
- 350 gram haricots verts
- 500 gram gnocchi
- 85 gram roomboter
- 1 citroen
- 4 el amandelschaafsel en wat extra om het gerecht mee te bestrooien
Instructions
1
Dop de haricots verts, doe ze in een pan met water en breng aan de kook. Kook de haricots verts 12 minuten.
2
Breng een pan water aan de kook en kook de gnocchi. Zodra de gnocchi boven komt drijven laat je ze uitlekken in een vergiet. Spoel de gnocchi goed af met water en dep droog.
3
Smelt de roomboter in een pan. Bak hierin de gnocchi goudbruin samen met de haricots verts en het sap van de citroen. Voeg op het laatst het amandelschaafsel toe en bak nog even mee. Breng op smaak met zout en peper.
4
Bestrooi de gnocchi met wat amandelschaafsel voor het serveren.