We gebruikten een springvorm van 18 cm. Bekleed deze met huishoudfolie. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Klop de slagroom met de mascarpone, gecondenseerde melk en vanillemerg lobbig. Hak de helft van de hazelnoten grof. Verwarm de Nutella in een pannetje op het vuur totdat de Nutella wat vloeibaarder wordt. Zo is de Nutella straks makkelijker over het ijs te schenken. We maakten in de ijstaart 4 laagjes met de Nutella, hazelnoten en Frangelico. We begonnen met een laag mascarpone slagroommengsel. Daarop verdeelden we 1/4 deel van de hazelnoten (zowel de hele als de grof gehakte), twee ruime eetlepels Nutella en 2 el Frangelico. Hierop komt weer een laagje van het mascarpone slagroom mengsel. Dan komt weer een laagje Nutella, hazelnoten en Frangelico enzovoorts. Eindig met een laagje Nutella, hazelnoten en Frangelico. Zet de ijstaart voor minimaal 8 uur in de diepvries. Ijstaart met Nutella, hazelnoten en Frangelico
Ingredients
Instructions
1
2
3
4
5
6
No Comments