Kerst

Glühwein truffels met chocolade

Glühwein truffels met chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 20-25 stuks

Ingredients

  • 400 gram cake
  • 10 el Glühwein
  • 100 gram mocnchou
  • 100 gram melkchocolade
  • 120 gram witte chocolade
  • kerstsprinklers

Instructions

1

Verkruimel de cake in een kom.

2

Kneed de monchou en de Glühwein erdoor.

3

Vorm er met je handen 20 tot 25 balletjes van. Laat ze minstens een uurtje opstijven in de koelkast.

4

Smelt de melkchocolade au bain-marie. Haal de helft van de balletjes door de melkchocolade en bestrooi met de kerstsprinklers. Zet in de koelkast om op te stijven.

5

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Haal de de overgebleven balletjes erdoor en bestrooi met de kerstsprinklers. Zet in de koelkast om op te stijven. Bewaar daarna de truffels ook in de koelkast. Ze zijn ongeveer 5 dagen houdbaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: