Glühwein truffels met chocolade
Ingredients
- 400 gram cake
- 10 el Glühwein
- 100 gram mocnchou
- 100 gram melkchocolade
- 120 gram witte chocolade
- kerstsprinklers
Instructions
1
Verkruimel de cake in een kom.
2
Kneed de monchou en de Glühwein erdoor.
3
Vorm er met je handen 20 tot 25 balletjes van. Laat ze minstens een uurtje opstijven in de koelkast.
4
Smelt de melkchocolade au bain-marie. Haal de helft van de balletjes door de melkchocolade en bestrooi met de kerstsprinklers. Zet in de koelkast om op te stijven.
5
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Haal de de overgebleven balletjes erdoor en bestrooi met de kerstsprinklers. Zet in de koelkast om op te stijven. Bewaar daarna de truffels ook in de koelkast. Ze zijn ongeveer 5 dagen houdbaar.