Voor dit toetje moeten we eerst dulche de leche maken. Hiervoor kook je het blikje gecondenseerde melk 3 uur lang in een pan met ruime kokend water. Zorg ervoor dat het blikje onder water blijft staan, anders zou het blikje kunnen ontploffen. Laat daarna afkoelen. Deze stap kun je ook een aantal dagen van tevoren doen. Dulche de leche blijft lang goed op een donkere koele plek. Klop de slagroom samen met de mascarpone en suiker lobbig. Schep in de glaasjes een laag mascarponeroom (de helft van de room), hierover verkruimel je de helft van de brownies. Schep hierop per glaasje anderhalve theelepel tot twee theelepels dulche de leche. Hierop schep je overgebleven mascarporoom. Verkruimel hierboven die brownies en verdeel nog anderhalf tot twee theelepels dulche de leche per glas. Dulche de leche toetje met brownies
Ingredients
Instructions
Toetjes
Dulche de leche toetje met brownies
1
2
3
4
5