Diner

Couscoussalade met feta, cashewnoten, perzik en gegrilde paprika

Couscoussalade met feta, cashewnoten, perzik en gegrilde paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,17 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 gram couscous
  • 1 groentenbouillonblokje
  • 150 gram feta
  • 200 gram geroosterde paprika
  • 2 perziken
  • 3/4 komkommer
  • 100 gram cashewnoten
  • 1 el honing
  • 1 tl olijfolie

Instructions

1

Breng water aan de kook (de hoeveelheid water staat op de verpakking van de couscous) en los hierin het bouillonblokje op. Zet het vuur uit en voeg de couscous toe. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten staan. Roer dan door met een vork.

2

Snijd ondertussen de feta en perzik in blokjes. Snijd de komkommer en de geroosterde paprika in stukjes.

3

Meng de olijfolie met de honing.

4

Meng de couscous met de feta, de perzik, groenten, cashewnoten en roer er de honing met olijfolie door. Je kan de couscoussalade lauwwarm maar ook koud eten.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: