Laat het ijs in een kwartier tot een half uurtje wat ontdooien. Bekleed de cakevorm met plastic folie. Snijd de blokjes chocolade en fudge in stukjes. Snijd de brownies in stukjes, verkruimel 4 chocolate chip cookies. De andere gebruik je bij het versieren van de ijstaart. Klop met een mixer beiden ijssoorten los. Je gaat nu in de cakevorm laagjes maken. Maak een laagje chocoladeijs. Verdeel hierover 1/3 van de brownies, pure en witte chocolade, fudge en chocolate chip cookies. Schep hierop een laagje mokka ijs. Verdeel hierover weer 1/3 van de brownies, pure en witte chocolade, fudge en chocolate chip cookies. Hierop komt er weer een laagje chocolade ijs. Verdeel dan de overgebleven brownies etc erover. Eindig met een laagje mokka. Zet de cakevorm voor een nachtje in de diepvries. Verkruimel de rest van de chocolate chip cookies en bestrooi de ijscake ermee voor het serveren. Chocoladetaart met mokka, brownie, fudge en chocolate chip cookies
Ingredients
Instructions
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments