Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Smelt de boter en verkruimel de koekjes. Meng deze met elkaar en schep het mengsel in de springvorm. Druk goed aan en zet voor minimaal 15 minuten in de koelkast. Smelt 180 gram witte chocolade au bain-marie. Zorg dat de witte chocolade niet te warm wordt. Laat het afkoelen. Klop de slagroom stijf met de klopfix en de suiker. Klop de monchou los en rasp de limoen. Meng de monchou met de slagroom, limoenrasp en witte chocolade. Schep dit rustig door elkaar. Schep dit in de springvorm en laat de taart minimaal 4 uur (maar een nacht mag ook) in de koelkast opstijven. Leg de frambozen op de taart. Hak de overgebleven chocolade fijn en bestrooi de taart ermee. Cheesecake met Tony's witte chocolade met framboos
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Cheesecake met Tony’s witte chocolade met framboos
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments