Zoeter Zoetst

Cheesecake met Tony’s witte chocolade met framboos

Cheesecake met Tony's witte chocolade met framboos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 3,76 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 200 gram Zaans huisje koekjes met witte chocolade (AH)
  • 50 gram boter
  • 200 gram Tony's witte chocolade met framboos en knettersuiker
  • 200 gram monchou
  • 250 gram slagroom
  • 1 zakje klopfix
  • 60 gram suiker
  • limoenrasp van 1 limoen
  • 2 bakjes frambozen

Instructions

1

Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Smelt de boter en verkruimel de koekjes.

3

Meng deze met elkaar en schep het mengsel in de springvorm. Druk goed aan en zet voor minimaal 15 minuten in de koelkast.

4

Smelt 180 gram witte chocolade au bain-marie. Zorg dat de witte chocolade niet te warm wordt. Laat het afkoelen.

5

Klop de slagroom stijf met de klopfix en de suiker.

6

Klop de monchou los en rasp de limoen.

7

Meng de monchou met de slagroom, limoenrasp en witte chocolade. Schep dit rustig door elkaar. Schep dit in de springvorm en laat de taart minimaal 4 uur (maar een nacht mag ook) in de koelkast opstijven.

8

Leg de frambozen op de taart. Hak de overgebleven chocolade fijn en bestrooi de taart ermee.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply