Bekleed de springvorm (24 cm) met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de koekjes. Smelt de boter. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en kokos. Schep dit op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet minimaal 15 minuten in de koelkast. Klop de slagroom stijf samen met de klopfix. Klop de monchou los met de limoensap en suiker. Meng de slagroom met de monchou. Hak 8 mini bounty's in stukjes. Schep dit door het slagroommonchoumengsel. Schep dit in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Snijd de overgebleven Bounty's en de melkchocolade in stukjes. Voor het serveren versier je de taart met de overgebleven stukjes Bounty en stukjes chocolade. Bounty monchoutaart
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Bounty monchoutaart
1
2
3
4
5
6
7
No Comments