Sinterklaas/ Zoeter Zoetst

Blondies met karamel, amandelen en kruidnoten

Blondies met karamel, amandelen en kruidnoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 12 tot 16

Ingredients

  • 220 gram ongezouten roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 tl vanille extract
  • 280 bloem
  • 2 eieren
  • 200 gram kruidnoten
  • 60 gram blanke amandelen
  • 70 gram fudge

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Snijd de fudge in kleinere stukjes.

3

Smelt de roomboter.

4

Mix de gesmolten boter samen met de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker en het vanille extract tot een glad mengsel.

5

Klop de eieren er één voor één doorheen. Wacht met toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

6

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop 3 minuten goed door.

7

Spatel de kruidnoten, stukjes fudge en amandel erdoor.

8

Schep het beslag in de bakvorm en bak in 25 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like