Zoeter Zoetst

Blondies met appel, kaneel en stroopwafel

Blondies met appel, kaneel en stroopwafel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 3,65 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 100 gram roomboter
  • 180 gram witte chocolade
  • 2 eieren
  • 110 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 140 gram bloem
  • 1 tl kaneel
  • 3 stroopwafels
  • 1 appel

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Smelt de boter samen met de witte chocolade op laag vuur. Blijf goed roeren.

3

Klop de eieren met de lichtbruine basterdsuiker, kaneel en snuf zout romig.

4

Snijd de appel en stroopwafels in stukjes.

5

Voeg de gesmolten chocolade toe aan de romig geklopte eieren. Klop kort door.

6

Spatel de appel, stroopwafelstukjes en bloem door het mengsel. Schep in de bakvorm en bak in 35-40 minuten af.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: