Schil de asperges en snijd de houtachtige onderkant van de asperges af. Breng water aan de kook voor de eieren en een pan voor de verse pasta. Doe de asperges in een pan, vul met water, breng aan de kook. Laat ze 5 minuten koken. Zet het vuur uit en laat ze 10 minuten rusten. Kook ondertussen 2 eieren 6 minuten. Laat ze schrikken en pel ze. Kook de pasta gaar in de aangegeven tijd. We gaan nu de saus maken. Hiervoor splits je een ei. Bewaar de eidooier. Doe deze in een maatbeker. Smelt ondertussen de roomboter. Laat deze goed heet worden maar niet bruin. Voeg aan de eidooier 1 tl citroensap, 1 tl water en wat zout en peper toe. Zet de staafmixer in de maatbeker en giet straalsgewijs de gesmolten roomboter erbij. Blijf 'mixen' met de staafmixer. Serveer de pasta met beenham, asperges, gekookt eitje en de Hollandaisesaus. Asperges met Hollandaisesaus, verse pasta, beenham en ei
Ingredients
Instructions
Diner
Asperges met Hollandaisesaus, verse pasta, beenham en ei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Koffiemousse met cafe noir koekjes en Nutella
Ijstaart met stukjes sprits, lemon curd, frambozen, witte en Ruby chocolade