Bekleed de springvorm (24 cm) met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de sprits. Smelt de roomboter. Meng de roomboter met de koekkruimels en schep dit op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Klop de slagroom stijf. Klop de monchou los met 3 el witte basterdsuiker. Meng de monchou met de slagroom. Schep dit op de taartbodem. Laat in de koelkast minimaal 4 uur opstijven. Ondertussen gaan we de ananascompote maken. Snijd de ananas in stukjes. Doe de ananas samen met 2 el witte basterdsuiker en 1 tl citroensap in een pan. Voeg een heel klein beetje water toe (ongeveer 1 el water). Breng aan de kook op laag vuur en laat 15 tot 20 minuten koken. Pureer de ananas grof met een staafmixer. Laat de compote wat uitlekken in een vergiet en verdeel over de taart. Ananas monchoutaart met spritsbodem
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Ananas monchoutaart met spritsbodem
1
2
3
4
5
6
7
8