
Perenflapjes met karamel en amandelschaafsel
Ingredients
- 4 plakjes bladerdeeg
- 1 peer
- 30 gram fudge
- 2 tl suiker
- 3 tl amandelschaafsel
- 1 ei
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 225 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
3
Snijd de peer in stukjes en dep droog met keuekenpapier. Meng met 1 tl suiker.
4
Snijd de fudge in kleine blokjes en roer ze door de stukjes peer.
5
Schep in het midden van het bladerdeeg wat stukjes peer met fudge. Net zoals je een appelflapje vult.
6
Vouw het bladerdeeg dicht, druk de naden goed dicht.
7
Klop een eitje los. Bestrijk de perenflapjes met het losgeklopte eitje en bestrooi met 1 tl suiker en de amandelschaafsel.
8
Bak in 15 tot 20 minuten gaar.