Diner

Zomerse pastasalade met perzik en citroendressing

Zomerse pastasalade met perzik en citroendressing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,33 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 gram fussili
  • 5 perziken
  • 4 bosuitjes
  • 1 blik mais
  • 1 zakje mini mozzarella
  • 100 gram gezouten cashewnoten
  • 50 gram sla
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 5 el mayonaise
  • 6 tl citroensap
  • Olijfolie

Instructions

1

Kook de fussili volgens de bereidingstijd op de verpakking. Laat wat afkoelen.

2

Snijd de perziken in stukjes, bestrijk met wat olijfolie en grill in een grillpan goudbruin

3

Laat de mais uitlekken.

4

Snijd de bosui in dunne plakjes.

5

Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en citroensap. Breng op smaak met zou en peper.

6

Doe de fussili in een ruime kom samen met de sla, gegrilde perzik, mais, bosui, cashewnoten en mini mozzarella. Schep de dressing erdoor en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: