Zomerse pastasalade met perzik en citroendressing
Ingredients
- 300 gram fussili
- 5 perziken
- 4 bosuitjes
- 1 blik mais
- 1 zakje mini mozzarella
- 100 gram gezouten cashewnoten
- 50 gram sla
- 4 el Griekse yoghurt
- 5 el mayonaise
- 6 tl citroensap
- Olijfolie
Instructions
1
Kook de fussili volgens de bereidingstijd op de verpakking. Laat wat afkoelen.
2
Snijd de perziken in stukjes, bestrijk met wat olijfolie en grill in een grillpan goudbruin
3
Laat de mais uitlekken.
4
Snijd de bosui in dunne plakjes.
5
Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en citroensap. Breng op smaak met zou en peper.
6
Doe de fussili in een ruime kom samen met de sla, gegrilde perzik, mais, bosui, cashewnoten en mini mozzarella. Schep de dressing erdoor en serveer.