Witte chocolade cheesecake met kokos
Ingredients
- 200 gram Kokonelly koekjes (Bolletje)
- 70 gram roomboter
- 3 tl kokosrasp en 4 el kokosrasp
- 6 el kokossnippers
- 20 gram pure chocolade
- 300 gram Monchou
- 300 ml slagroom
- 180 gram witte chocolade
- 1 zakje klopfix
Instructions
1
Bekleed de bodem van een springvorm van 24 cm met bakpapier.
2
Maal de Kokonelly koekjes fijn en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels en 3 tl kokosrasp. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
3
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.
4
Klop de slagroom stijf met de klopfix.
5
Klop de Monchou los. Meng de Monchou met slagroom en de witte chocolade. Schep in de springvorm en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur, langer mag ook.
6
Hak de pure chocolade fijn. Bestrooi de taart met 4 el kokosrasp, de kokossnippers en de pure chocolade.