Zoeter Zoetst

Witte chocolade cheesecake met kokos

Witte chocolade cheesecake met kokos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 200 gram Kokonelly koekjes (Bolletje)
  • 70 gram roomboter
  • 3 tl kokosrasp en 4 el kokosrasp
  • 6 el kokossnippers
  • 20 gram pure chocolade
  • 300 gram Monchou
  • 300 ml slagroom
  • 180 gram witte chocolade
  • 1 zakje klopfix

Instructions

1

Bekleed de bodem van een springvorm van 24 cm met bakpapier.

2

Maal de Kokonelly koekjes fijn en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels en 3 tl kokosrasp. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.

3

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.

4

Klop de slagroom stijf met de klopfix.

5

Klop de Monchou los. Meng de Monchou met slagroom en de witte chocolade. Schep in de springvorm en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur, langer mag ook.

6

Hak de pure chocolade fijn. Bestrooi de taart met 4 el kokosrasp, de kokossnippers en de pure chocolade.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: