Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de knoflook en het sjalotje fijn. Snijd de champignons in plakjes. Bak in wat olie het sjalotje en knoflook tot het sjalotje glazig is. Bak dan de champignons mee. Als de champignons zacht zijn geworden zet je het vuur uit. Laat de champignons samen met het sjalotje en knoflook uitlekken in een vergiet. Meng de champignons met de truffeltapenade, Grana Padano en de creme fraรฎche. Breng op smaak met zout en peper. Laat het bladerdeeg wat ontdooien en steek er met de vorm 8 rondjes uit. Bestrooi de 4 rondjes met een laagje paneermeel. Verdeel over de 4 rondjes bladerdeeg de champignonvulling. Leg hierop een bladerdeegrondje en duw de naden van het pakketje dicht. Klop een eitje los en bestrijk de pakketjes met het losgeklopte eitje. Bak de mini champignons Wellington's 20 minuten in de oven. Truffel champignons mini Wellington's
Ingredients
Instructions
1
2
3
4
5
6
7
8