Klop de mascarpone samen met de slagroom, kokosmelk en 4 el suiker lobbig. Voeg 3 el Malibu toe en klop nog even door. Snijd de ananas in stukjes. Vul een laag schaaltje met de rest van Malibu. Hier ga je straks de koekjes in dopen. Vul elk glaasje met een laagje mascarpone kokosroom. Doop dan de koekjes in de Malibu en leg dit op de room. Verdeel erover wat blokjes ananas nadat je ze hebt uitgeknepen. Schep dan weer een laagje mascarpone kokoroom erop. Hierop komen weer de kokoskoekjes die je in de Malibu hebt geweekt. Verdeel erover weer wat stukjes ananas. Schep hierop het laatste laagje mascarpone kokosroom en verdeel de laatste stukjes ananas erover. Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur. Tropische tiramisu met Malibu, kokos en ananas
Ingredients
Instructions
Toetjes
Tropische tiramisu met Malibu, kokos en ananas
1
2
3
4
5