Toetjes

Speculaascrumble met appels en peren

Speculaas crumble met appels en peren

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 3 peren
  • 2 appels
  • 1 tl kaneel
  • 130 gram bloem
  • 100 gram roomboter (koud)
  • 100 gram suiker
  • 1 1/2 el koek- en speculaaskruiden

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met boter.

2

Schil de appels en peren, verwijder de klokhuizen en snijd in stukjes. Meng de stukjes appel en peren met de kaneel en schep ze in de ovenschaal.

3

Snijd de boter in blokjes. Meng de suiker met de bloem, koek- en speculaaskruiden, boter en een snuf zout. Kneed met je vingertoppen tot een kruimeldeeg.

4

Verdeel het kruimeldeeg over het fruit in de ovenschaal. Bak de crumble in 25 minuten goudbruin.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: