Ik ben dol overnight oats. Ik maak ‘s ochtends weinig tijd voor het maken van een ontbijtje, behalve op zondag. Dan ontbijt ik graag laat en met lekkere broodjes en een croissantje. Voor weinig tijd is overnight oats echt ideaal. Je mengt alle ingrediΓ«nten met elkaar de avond ervoor. Je zet de overnight oats in de koelkast en de ochtend erna verdeel je de topping erover en kun je genieten van een lekker ontbijtje. Deze overnight oats maakte ik met pindakaas, melkchocolade en pinda’s, een soort Snickers als ontbijt… Wie wil dat nou niet π
Snickers overnight oats
Ingredients
- 100 ml magere yoghurt
- 100 ml melk
- 40 gram havermout
- 2 el pindakaas (met stukjes)
- 1 blokje melkchocolade
- 10 gram pinda's
- 1 el vanille extract
Instructions
Meng de yoghurt met de melk, havermout en vanille extract.
Roer 1 1/2 el pindakaas erdoor. Zet in de koelkast voor een nacht.
Drizzle hierover de 1/2 el overgebleven pindakaas. Hak de melkchocolade en pinda's fijn en bestrooi hiermee de overnight oats en geniet van je ontbijt.