Sinterklaas

Sinterklaas brownies met kruidnoten en Speculoos

Sinterklaasbrownies met kruidnoten en Speculoos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 12 tot 16 stuks

Ingredients

  • 220 gram roomboter
  • 125 gram pure chocolade
  • 3 eieren (m)
  • 300 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 40 gram cacao
  • 150 gram bloem en 1 el bloem
  • 150 gram kruidnoten
  • 3 el Speculoos
  • Bakvorm van 18 bij 24 cm
  • Satรฉprikker

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 175 graden.

2

Bekleed de bakvorm met bakpapier.

3

Doe de kruidnoten in een schaaltje en roer er 1 el bloem door.

4

Smelt de roomboter samen met de pure chocolade. Laat afkoelen.

5

Klop de eieren met de donkerbruine basterdsuiker tot een glad mengsel.

6

Spatel de gesmolten chocolade, bloem, cacao en een snuf zout erdoor. Spatel dan de kruidnoten door het browniebeslag.

7

Schep het browniebeslag in de bakvorm.

8

Hierover verdeel je de Speculoos. Maak met behulp van een satรฉprikker er een marmereffect in.

9

Bak de sinterklaasbrownie in 35 minuten gaar. Laat de brownie goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: